• wo. okt 9th, 2024
VV LEO 4 vs LTC zon 2 6 oktober 2024 - © Gino Wiemann

Vanmorgen zou ik eerst twee voetbalwedstrijden fotograferen, maar er was een kleine wijziging. VV LEO 5 zou een wedstrijd spelen, maar door te weinig spelers van KSC 3 kon deze geen doorgang vinden.
Toen gekozen om met VV LEO 5 een fotosessie te doen, elftalfoto’s, elftal met sponsoren (Dierenvoeding Nederland en Nagelsalon Pink ) en daarna de portretfoto’s te maken.
Na deze fotosessie had ik nog tijd over en was het net rust bij vs LTC zon 2, dus toen eerst even een bakkie koffie in de kantine opgehaald om daarna naar het kunstgras te gaan om de 2de helft van deze wedstrijd nog even vast te leggen.
Ik had eigenlijk een verkeerde set bij mij, want had niet op het fotograferen van deze wedstrijd gerekend, maar toch nog aardige foto’s kunnen maken. Ik mis dan wel de mm’s t.o.v. van deze lens.
Maar de 2de helft was ook even leuk en er werd ook nu weer goed gescoord, wel een paar vervelende balcontacten zag ik. Bal tegen het hoofd geschoten en een enkele botsing, maar VV LEO 4 had een mooie wedstrijd met een prachtige overwinning van 5 – 2
De foto’s die ik maakte van de 2de helft zijn weer te bekijken op Google foto’s of hier beneden als de pagina van Google goed inlaad.