• di. okt 22nd, 2024
VV LEO 4 vs Asser Boys 4 20 oktober 2024 - © Gino Wiemann

Vanmorgen weer present bij twee voetbalwedstrijden, aangezien ik niemand wil voortrekken heb ik van beide wedstrijden een helft gedaan.
Ik ben begonnen op het kunstgras bij de voetbalwedstrijd tussen en
Het was een doelpunten wedstrijd tussen deze twee toppers 3 – 5 werd de eindstand.

Na de rust naar het hoofdveld gegaan waar de wedstrijd op punt van beginnen stond tussen en .
Om toch wat andere beelden te krijgen ook nu weer bij een plekje vlakbij het doel opgezocht, maar helaas speelde zich het merendeel van de wedstrijd zich af aan de oveeeeeeeeeerkant.
Dus had ik te weinig mm’s bij me om dit mooi vast te leggen, maar ook kwamen de blauw witten af en toe naar het doel van de tegenstander.
Deze wedstrijd eindigde in een 1 – 1 gelijkspel.
Een treurig momentje voor de keeper van Asser Boys 4, er werd een mooi schot op het doel gedaan en het leek erop dat de keeper deze bal had gehouden, ware het niet dat de voetbal door zijn handschoenen glipte. Voetbal is ook emotie en vond deze wel mooi om te plaatsen.
Een gelukje voor VV LEO 4 en pech voor de keeper.
Deze keer beide wedstrijden op 1 pagina, je kunt ze bekijken op Google foto’s door op een van de linkjes hieronder te klikken.