• wo. okt 9th, 2024
Nagelstudio Pink Loon

Ook en uit hebben de weg naar de gevonden.
Welkom, welkom beide.

Nagelsalon Pink in het kort:
Ik ben F.G. de Andrade, Debbie, en ik ben gecertificeerd nagelstyliste.
In 2004 heb ik mijn certificaten gehaald en ben met mijn eigen nagelsalon begonnen in Loon. Maar na een aantal jaar kreeg ik de kans om andere werkzaamheden te gaan doen wat niet meer met mijn salon te combineren was.
Maar het bleef toch altijd in mijn hoofd borrelen om weer opnieuw te beginnen met een eigen salon. Daarom heb ik in 2023 weer cursussen gevolgd om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van nagels en verzorging. En is Nagelsalon Pink gebouwd en geopend.

Parfum Pink in het kort:
Parfum Pink is een familiebedrijf dat naast  Nagelsalon Pink zich bezig houdt met de verkoop van hoogwaardige parfums en aanverwante artikelen. Gevestigd in het charmante Loon, Nederland, zijn we trots op onze uitgebreide collectie geuren die zijn ontworpen om elke persoonlijkheid en stemming te complementeren.  Naast onze nagelsalon bieden we ook een gebruiksvriendelijke webshop waar klanten gemakkelijk kunnen bestellen en kiezen voor bezorging of ophalen, op afspraak, in de Nagelsalon. Bij Parfum Pink streven we ernaar om elke klant een unieke en bevredigende winkelervaring te bieden.

Nagelstudio Pink LoonParfum Pink

Gerelateerd bericht

Translate »