• wo. okt 9th, 2024

De 7e editie van de 4 Mijl van Assen 21 september 2024

Panorama foto 4 Mijl Assen 21 september 2024 - © Gino Wiemann

Het is weer zover, de 7e editie van de 4 Mijl van Assen op 21 september 2024.
Het hing er voor mij om of ik bij deze 7de editie aanwezig kon zijn. Iets minder dan 2 weken geleden een racefiets ongeluk gehad en de kwetsuren zijn nog niet helemaal over.
Maar ik ga het vandaag wel even proberen, door de ribfractuur is het maar de vraag hoe lang ik mijn camera+lens kan blijven ondersteunen. Als het niet meer gaat, dan gaat het niet meer, toch?
Maar de inzet is er in ieder geval en dit is nu de 7de keer dat ik de fotografeer, dus voel mij wel een beetje verplicht ondanks mijn blessure 🙂
Het programma van vandaag is op de website van 4 Mijl Assen te vinden, maar hieronder even een snelle blik op het dagprogramma.

Vandaag zal ik mij waarschijnlijk het meeste ophouden bij het , de gezellige kraampjes en de sportverenigingen die zich daar profileren.
Een sfeerimpressie zal later op de website komen te staan en de hardloopwedstrijden natuurlijk ook totdat het niet meer gaat.
Zo is er het 4 Mijl Festival met optredens van o.a. Good Vibes (huisband 4 Mijl Assen) en Mark Doldersum en zal het publiek verder onderhouden worden door optreden van DJ M2
Ook zijn er veel andere activiteiten, een sportmarkt, een klimwand, een heuse atletiekbaan en een kleedjesmarkt. Met dit prachtige weer reden genoeg om even een bezoekje aan het Anne Frank park te brengen waar van alles plaatsvindt.
Gelukkig kan de 4 Mijl Assen ervan verzekerd zijn dat er meerdere fotografen aanwezig zijn, dus dat gaat verder helemaal goed komen!
Heel veel succes vandaag met het behalen van jouw sportieve prestatie.
De laatste belangrijke informatie is te vinden in de Nieuwsbrief van 4 Mijl Assen.

Gino,
Sportief Assen

Bekijk hier ook nog de vorige edities waarbij Assen aanwezig was.
Helaas is het door de pijn niet meer gelukt om meer foto’s te maken en moest ik helaas naar huis en maar even met de beentjes omhoog. Ik hoop volgend jaar weer volledig aanwezig te kunnen zijn. De foto’s op Google foto’s worden jullie aangeboden door . Liever een foto zonder logo, dan kun je die hieronder vinden tegen een mooi tarief.

Translate »