• wo. okt 9th, 2024

Norg Verwelkomt iedereen voor het Nederlands Kampioenschap Mountainbike Streetrace op 1 september!

  • Home
  • Norg Verwelkomt iedereen voor het Nederlands Kampioenschap Mountainbike Streetrace op 1 september!

Norg Verwelkomt iedereen voor het Nederlands Kampioenschap Mountainbike Streetrace op 1 september!

Eigen foto: Wielercomité Norg

Op zondag 1 september 2024 staat Norg in het teken van het Nederlands Kampioenschap Mountainbike Streetrace. Dit jaarlijkse evenement, dat bekend staat om zijn spannende parcours en gezellige sfeer, belooft dit jaar nog spectaculairder te worden. Met de steun van de lokale gemeenschap en sponsoren wordt het centrum van Norg omgetoverd tot een uitdagend parcours, compleet met indrukwekkende obstakels en prachtige natuurlijke elementen.

Let op: Hierdoor zijn sommige wegen niet toegankelijk, volg aanwijzingen van borden en verkeersregelaar.

Naast de spannende wedstrijden voor de verschillende leeftijdscategorieën, is er om 11:30 uur een speciale ‘Dikke Banden Race’ voor de jeugd. Deze laagdrempelige wedstrijd is een geweldige manier voor kinderen om kennis te maken met de wielersport. Deelname is gratis en kan gewoon op een schoolfiets, wat zorgt voor een ontspannen en leuke sfeer.

Wel vooraf aanmelden, www.wielercomitenorg.nl

Het evenement begint ‘s ochtends om 10:00 uur met jeugdwedstrijden en vervolgt in de middag met de oudere categorieën tot 17:45 uur. Of je nu een fanatieke mountainbiker bent of gewoon wilt genieten van een dag vol sport en entertainment, iedereen is welkom.

Kom kijken en beleef de sportiviteit, het spektakel en de gezelligheid die dit evenement zo bijzonder maken!

Translate »